Järjestä tapahtuma telttailun merkeissä Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Rent A Tent tekee telttailusta oivan vaihtoehdon juhlille. Rektangel 40 -teltassa järjestät tapahtuman isommallekin joukolle. Palvelemme asiakkaita Suur-Helsingin ja muun Uudenmaan alueella. Voit tilata meiltä teltan kuljetuksella ja kasauksella, tarpeidesi mukaan. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista teltoista ja palveluista – ota yhteyttä!

Paikka ulkojuhlille

Ulkojuhlat tulossa? Onko sinulla suunnitteilla yritystilaisuus tai yksityistilaisuus, mutta sopivat tilat puuttuvat? Ei hätää – telttailu tarjoaa oivan vaihtoehdon, ja me vuokraamme kaiken tarvittavan. Meiltä on saatavilla vuokralle useita erilaisia juhlatelttoja ja tapahtumatelttoja.

 

Rektangel 40 on tilava teltta, johon mahtuu hyvin 80 henkilöä istumaan. Voit myös yhdistää Rektangel 40:n muiden telttojemme kanssa ja luoda erilaisia kokonaisuuksia. Tutustu esimerkiksi Oktett 30 -telttaan ja pienempiin Rektangel-telttoihin. Kerromme mielellämme myös lisää ja etsimme tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon – ota siis yhteyttä. Myös teltan kuljetus ja kokoaminen kuuluvat palveluihimme.

Yhteystiedot

Kalusteet ja varusteet onnistuneisiin juhliin

Saat telttaan sopivaa tunnelmaa sopivalla valaistuksella ja lämmittimillä. Meiltä saat luonnollisesti myös kaikki telttoihin tarvittavat kalusteet, kuten pöydät, tuolit ja puhujapöntöt. Tanssiminen ja muut ohjelmanumerot onnistuvat erikseen asennettavan lattian ansiosta. Lattia voi peittää koko teltan alan tai pienemmän osan siitä. Lattiaa on saatavissa myös teltan ulkopuolelle.

 

Tutustu myös hinnastoomme ja kysy lisää. Hyvä teltta takaa onnistuneet ulkojuhlat! Anna meidän auttaa sinua järjestelyissä.

Kalusteet

Rektangel 40 -teltan ominaisuudet

Tekniset tiedot:

  • kokonaispaino noin 200 kg

  • kannatintangot nipuissa, joista pisimmät 4,5 m

  • kattokangas kokonaisena, irrotettavat seinät

  • pystytysaika tottumattomalta noin 1 tunti.

Rektangel 40 -telttaan mahtuu penkeillä 64 henkilöä ja tuoleilla 48 henkilöä.

Yhteystiedot

Kuvagalleria