Soikea Ellipsi sopii vaikka puutarhajuhlien paikaksi – vuokraamme teltat Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Oletko tunnelmallista juhlatilaa vailla? Rent A Tentin vuokratelttojen valikoimaan kuuluu myös soikea Ellipsi, joka sopii esimerkiksi puutarhajuhliin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vuokraamme telttoja asiakkaille Uudenmaan alueella. Tarvittaessa toimitamme teltan perille ja kokoamme sen puolestasi.

Persoonallinen juhlateltta

Soikea Ellipsi-juhlateltta on elävännäköinen ja persoonallinen vaihtoehto esimerkiksi puutarhajuhliin. Ellipsi-teltta sopii myös yritystapahtumiin, rapujuhliin, urheilutapahtumiin tai vaikkapa tanssisaliksi tai näyttämöksi. Kompaktin kokoiseen telttaan saadaan mukavasti pöydät ja tuolit jopa sadalle hengelle.

 

Tutustu hinnastoomme ja katso tarjolla olevat vaihtoehdot! Ellipsi-telttaa on saatavissa kahdessa koossa, 45- ja 65-neliöisenä. Autamme mielellämme löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Hinnasto

Kaikki onnistuneisiin juhliin

Vuokratuotteiden valikoimaamme kuuluvat myös teltoissa käytettävät lattiat, valot, lämmittimet ja kalusteet. Tarjolla on pöytiä ja tuoleja sekä valmiita pöytäryhmiä. Lattiat mahdollistavat tanssimisen ja muut ohjelmanumerot, ja valoillamme luot telttaan toivottua tunnelmaa. Lämmittimien ansiosta teltta pysyy kuivana kesäiltoina, ja syksymmälläkin järjestettävissä juhlissa on miellyttävä lämpötila.

 

Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista, joten ota yhteyttä! Tarvittaessa voimme yhdistellä eri teltoissa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Anna meidän auttaa onnistuneen juhlan suunnittelussa.

Kalusteet

Ellipsi-telttojen ominaisuudet

Tekniset tiedot:

  • kokonaispaino noin 175/225 kg

  • kannatintangot nipuissa, joista pisimmät 3,2/4,5 m

  • kattokangas kokonaisena, irrotettavat seinät

  • pystytysaika tottumattomalta noin 1,5 tuntia.

Ellipsi 45 -telttaan mahtuu penkeillä 56 henkilöä ja tuoleilla 42 henkilöä.


Ellipsi 60 -telttaan mahtuu penkeillä 80 henkilöä ja tuoleilla 60 henkilöä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuvagalleria