Rektangel 120 ja 150 ison juhlateltan tarpeeseen – palvelemme Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Rent A Tent vuokraa juhlatelttoja pieniin ja isoihin tilaisuuksiin Uudellamaalla. Rektangel 120 - ja Rektangel 150 -teltat sopivat isompien tilaisuuksien järjestämiseen. Toimitamme teltat paikan päälle ja pystytämme ne puolestasi. Tutustu tarkemmin ja tee varaus!

Ratkaisu tilaisuutesi tilaongelmaan

Etsitkö juhlallesi tai muulle tapahtumallesi sopivaa paikkaa? Juhlateltta voi olla ratkaisu tilaongelmaasi! Rektangel 120 - ja Rektangel 150 -vuokratelttamme täyttävät vaativimmatkin tarpeet. Näihin telttoihin saat mahtumaan helposti jopa 250 ihmistä. Vieraasi istuvat mukavasti ja väljästi, ja mukaan sopii vielä vaikkapa tanssilattia ja orkesteri. Sinun ei tarvitse maksaa erillistä tilavuokraa. Tarvitset vain sopivan alueen, jolle teltta pystytetään.

Telttojen koot:

  • Rektangel 120 -teltan koko on 8 x 15 m. Telttaan mahtuu penkeillä 192 henkilöä ja tuoleilla 144 henkilöä.

  • Rektangel 150 -teltan koko on 10 x 15 m. Telttaan mahtuu penkeillä 240 henkilöä ja tuoleilla 180 henkilöä.

Suuret telttamme sopivat erinomaisesti esimerkiksi yritysten asiakastilaisuuksin. Teltta luo edustavat puitteet tuotteellesi tai sanomallesi, ja jäät positiivisella tavalla asiakkaidesi mieleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sisusta teltta tilaisuuteen sopivaksi

Kauttamme saat myös kaikki varusteet, joiden avulla teet teltasta tilaisuutesi luonnetta palvelevan tilan. Tarjoamme vuokralle teltassa käytettävät pöydät, penkit, tuolit ja pöytäryhmät. Saat meiltä myös esimerkiksi puhujapöntöt. Viimeistellyn tilan voit luoda vuokraamalla telttaan myös lattian ja tunnelmaan virittävän valaistuksen. Kannattaa harkita myös lämmittimiä. Ne pitävät kosteuden ja kylmyyden loitolla, ja vieraat viihtyvät varmasti pidempään. 

 

Tutustu tarkemmin kalusteisiin ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista. Pyynnöstä saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen pidempikestoisempaa tai vaikka toistuvaa tarvettasi varten.

Kalusteet

Kuljetus ja pystytys sisältyvät hintaan

Näissä isoissa Rektangel 120 - ja Rektangel 150 -teltoissa kuljetukset, pystytys ja purkaminen kuuluvat hintaan. Toimitamme teltat ja kalusteet Suur-Helsingin ja Uudenmaan alueella.

 

Teethän varauksen mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen. Sesonkiaikana telttamme ovat usein varattuna, mutta kannattaa silti aina tiedustella telttojen saatavuutta. Pyrimme löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Myös pienemmistä vuokrateltoistamme voidaan rakentaa isompi telttakokonaisuus yhdistelemällä.

 

Ota yhteyttä – meillä teltan vuokraus on tehty helpoksi!

Yhteystiedot

Kuvagalleria