Oktett 30 – teltat huolettomien pihajuhlien järjestämiseen Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Rent A Tent vuokraa Oktett 30 -teltat, jotka sopivat mukavien pihajuhlien järjestämiseen. Palvelemme asiakkaita Uudellamaalla. Teltan varaamisen yhteydessä voit tilata myös kuljetuksen ja kokoamisen sekä teltassa tarvittavat kalusteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin nopeasti.

Teltta vieraiden viihdyttämiseen

Oktett 30 -teltassa järjestät mukavat ja huolettomat pihajuhlat. Tulet huomaamaan, että vieraasi viihtyvät todella hyvin – ja itse voit ottaa rennosti. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kestääkö lattia tanssikenkien alla tai jääkö mattoon jälkiä juomista.

 

Saat meiltä myös lattiat, valaisimet ja kalusteet telttaan tarpeidesi mukaan. Lisäksi vuokravalikoimaamme kuuluu lämmittimiä, jotka pitävät kesäiltoina kosteuden loitolla ja syysiltoina tilan lämpimänä vaikka pikkutunneille saakka.

 

Tutustu hinnastoomme ja kysy tarvittaessa lisää! Halutessasi toimitamme teltan paikan päälle ja kokoamme sen puolestasi. Myös purkaminen ja pois kuljetus on sovittavissa.

Hinnasto

Oktett sopii vaikkapa yritysten esittelyteltaksi

Oktett 30 -teltta sopii myös muihin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi yritykset käyttävät Oktett 30 -telttaa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa esittelytelttana.

 

Tutustu myös muihin pienempiin telttamalleihimme, kuten Rektangel 10 - ja Rektangel 20 -malleihin. Voit valita teltan koon useiden hyvien vaihtoehtojen joukosta. Myös kalusteita on moneen lähtöön.

Pyydä lisätietoja

Oktett 30 -teltan ominaisuudet

Tekniset tiedot:

  • kokonaispaino noin 125 kg

  • kannatintangot nipuissa, pisimmät noin 3,25 m

  • kattokangas kokonaisena, irrotettavat seinät

  • pystytysaika noin 1 tunti kahdelta tottumattomalta.

Oktett 30 -telttaan mahtuu penkeillä 40 henkilöä ja tuoleilla 30 henkilöä, joten tässä teltassa juhlit tarvittaessa isommallakin porukalla – tai väljemmin pienellä joukolla. Ota yhteyttä, niin varataan tilaisuuteesi sopiva teltta!

Yhteystiedot

Kuvagalleria