Rent a Tent vuokraa myös telttakalusteet Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Rent A Tentiltä saat vuokrattua telttojen lisäksi telttakalusteet erilaisia tapahtumia ja juhlia varten Uudellamaalla. Katso vuokrattavat kalusteet ja tee varaus! Sopimuksesta kuljetamme telttakalusteet paikan päälle. Myös noudot onnistuvat.

Vuokrattavat kalusteet

Vuokraamme eri kokoiset teltat ja tarjoamme luonnollisesti myös teltassa tarvittavat kalusteet vuokralle. 

Saat meiltä:

  • pöydät

  • penkit

  • tuolit

  • pöytäryhmät.

Pöydät ja penkit on mitoitettu niin, että teltat voidaan kalustaa monella eri tavalla. Kerromme mielellämme lisää vuokrakalusteistamme.

 

Pyynnöstä saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen isompaa tai pidempikestoisempaa tarvettasi varten. Tutustu myös hinnastoomme ja ota yhteyttä.

Hinnasto

Muut tuotteemme

Saat meiltä monet tuotteet, joilla teet teltasta viihtyisän paikan tilaisuuttasi varten.

Vuokraamme tarpeiden mukaan:

  • lattiat

  • valaisimet

  • telttalämmittimet.

Lattialevyistä voidaan rakentaa kokolattia tai tanssilattia sekä telttojen sisä- että ulkopuolelle. Valaisimet on räätälöity sopimaan telttoihimme, ja ne voidaan kaikki yhdistää yhdellä johdolla omaksi kokonaisuudekseen. Telttalämmittimissä käytämme turvallisia ja laadukkaita infralämmittimiä sekä tolppa- tai puhallinmallisia kaasulämmittimiä. Telttalämmitin pitää kesälläkin illan kosteuden loitolla. Se sopii myös kevään ja syksyn viileämmille keleille.

Pyydä lisätietoja

Kuljetukset ja kokoamiset

Tarvittaessa kuljetamme teltat, kalusteet ja lisätarvikkeet paikan päälle Suur-Helsingin ja Uudenmaan alueella. Jos tilaisuutesi on kauempana, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Luonnollisesti voit myös noutaa tilaamasi kalusteet toimipisteestämme Espoosta.

 

Pystymme kokoamaan teltat ja asentamaan lattiat, valot ja lämmittimet paikoilleen. Kannamme sovittaessa kalusteet paikalleen ennen tilaisuutta ja pois tilaisuuden päätyttyä.

 

Ota yhteyttä ja sovi tarvitsemistasi kalusteista. Kesän sesonkia varten kannattaa varautua jo hyvissä ajoin etukäteen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen.

Yhteystiedot